Meer informatie over het hoofdvenster van het Norton-product

Norton biedt een beproefde alles-in-één oplossing om uw computer en al uw online activiteiten te beveiligen. Het programma biedt uitgebreide beveiliging tegen bestaande en nieuwe malware, inclusief ransomware en virussen. Uw persoonlijke en financiële gegevens worden beschermd wanneer u ze online gebruikt, u kunt uw belangrijke bestanden beschermen en er een back-up van maken, en uw computer blijft in optimale conditie. Met behulp van LiveUpdate-technologie downloadt uw Norton-product automatisch de nieuwste beveiligingsupdates die zijn vereist om u en uw apparaten te beschermen tegen nieuwe bedreigingen.

Klik op een willekeurige sectie voor meer hulp bij het gebruik van het Norton-product.

Ik heb hulp nodig bij het gebruik van het hoofdvenster van het Norton-product

Het hoofdvenster van het Norton-product fungeert als interface voor beveiligingsbeheer. Hier ziet u de status van de verschillende beveiligingsonderdelen die u beschermen tegen nieuwe bedreigingen. De meeste problemen worden automatisch opgelost door uw Norton-product. Als de oplossing echter uw aandacht vereist, vindt u dit in het hoofdvenster.

Beveiliging

Beschermt u tegen alle typen virussen en andere malware, waaronder netwerkaanvallen en spam.

Klik op een onderwerp dat overeenkomt met uw probleem om een oplossing te zoeken:

Internetbeveiliging

Norton beschermt u tegen online diefstal, phishing en frauduleuze websites.

Klik op een onderwerp dat overeenkomt met uw probleem om een oplossing te zoeken:

Back-up

Norton maakt een back-up van uw bestanden en gegevens naar een beveiligde back-uplocatie.

Klik op een onderwerp dat overeenkomt met uw probleem om een oplossing te zoeken:

Prestaties

Norton verbetert de prestaties van uw computer en handhaaft de optimale werking van uw pc.

Klik op een onderwerp dat overeenkomt met uw probleem om een oplossing te zoeken:

Ik heb hulp nodig bij het oplossen van productfouten

Ga naar de volgende pagina voor een oplossing voor uw probleem.

Het versienummer van uw product vinden

Als u een upgrade wilt uitvoeren voor uw Norton-product of contact op wilt nemen met de klantenondersteuning voor hulp, moet u het volledige versienummer weten van het Norton-product dat is geïnstalleerd op uw computer. Zo krijgt u precies de juiste oplossing voor uw problemen.
  1. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Help.

2. In het venster Help Center onder Algemene informatie klikt u op Info.

De Licentie- en serviceovereenkomst zoeken

De Licentie- en serviceovereenkomst is een juridisch document waarmee u akkoord gaat wanneer u het product installeert. Dit document bevat informatie over, bijvoorbeeld, de beperking op het delen of gebruiken van de software, de gebruikersrechten op de software en andere voorwaarden en bepalingen.
Wilt u meer weten over productlicentieovereenkomsten en kennisgevingen van derden, ga dan naar de pagina Licentie- en serviceovereenkomst.
  1. Klik in het hoofdvenster van het Norton-product op Help.

2. In het venster Helpcentrum onder Algemene informatie klikt u op Info en vervolgens op de link Gebruiksrechtovereenkomst.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v7270714