Compatibiliteit van Norton AntiSpam met de Microsoft Outlook- en Windows Mail-toepassing

Dit artikel biedt informatie over de compatibiliteit van Norton AntiSpam en de e-mailscanfunctie met de Microsoft Outlook- en Windows Mail-toepassing.

Norton AntiSpam is niet beschikbaar voor Mac OS.

Compatibiliteit van Norton AntiSpam met Microsoft Outlook

Norton AntiSpam biedt geen ondersteuning voor de Outlook-toepassing die via Microsoft Store is gedownload.

Norton AntiSpam is compatibel met de volgende versies van Microsoft Outlook.

• Outlook 2003

• Outlook 2007

• Outlook 2010

• Outlook 2013

• Outlook 2016

• Outlook 2019

• Office 365

Compatibiliteit van Norton AntiSpam met Windows Mail

Norton AntiSpam is compatibel met Windows Mail op Windows Vista en Windows 7.

Windows Mail-app op Windows 10 wordt momenteel niet ondersteund. We werken eraan deze functie te herstellen in een latere versie.

Door Norton AntiSpam ondersteunde protocollen en poorten:

• Alleen het POP3- en SMTP-protocol wordt ondersteund.

• POP3 met SSL wordt niet ondersteund.

• IMAP- en Exchange-accounts worden niet ondersteund.

• Als de e-mailclient is geconfigureerd in andere poorten dan de standaardpoorten 110, moet de nieuwe poort worden toegevoegd aan de beveiligde poorten.

Een poort toevoegen aan de lijst met beveiligde poorten

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op AntiSpam.

4. Klik op het tabblad Filter naast Beveiligde poorten op Configureren.

5. Klik op Toevoegen in het venster Beveiligde poorten.

6. Selecteer in het venster Te beveiligen poort toevoegen het poorttype en voer het poortnummer in. Klik op OK.

7. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v115546062