Bericht: 'VPN-verbindingsfout: VPN ondervindt problemen bij het maken van verbinding met de server...'

U ontvangt mogelijk een foutbericht wanneer u verbinding probeert te maken met uw VPN op uw apparaat. Lees Kan geen verbinding maken met VPN op mijn apparaat om meer te weten te komen over het verhelpen van dit probleem.

Norton Secure VPN/Secure VPN kan niet langer worden gebruikt in India, omdat overheidsvoorschriften logboekregistratie en opslag van gebruikersgegevens vereisen. Je kunt ons product/abonnement wel gebruiken wanneer je buiten India reist.

Van onze klantondersteuning zou u hetzelfde bericht ontvangen en deze kan u niet helpen, en problemen met deze ervaring niet oplossen, als u contact opneemt met onze ondersteuning.

Deze fout wordt weergegeven als VPN geen verbinding met de VPN-server kan maken, wat kan worden veroorzaakt door tijdelijke problemen met uw netwerkverbinding. Wacht enige tijd en probeer opnieuw verbinding te maken met VPN om dit probleem op te lossen.

Verbinding maken met een andere VPN-regio

Probeer verbinding te maken met een andere VPN-regio

• Voorbeeld 1: Als u zich in de VS bevindt en de VPN-regio is ingesteld op Automatisch selecteren, maak dan handmatig verbinding met de VS-regio via het tabblad VPN-regio

• Voorbeeld 2: Als u zich in de VS bevindt en de VPN-regio is al ingesteld op VS, maak dan verbinding met de dichtstbijzijnde andere regio: Canada of Mexico

• Voorbeeld 3: Als u zich in Duitsland bevindt en de VPN-regio is al ingesteld op Duitsland, maak dan verbinding met de dichtstbijzijnde andere regio: Zwitserland of Frankrijk

Uw internetverbinding controleren

Controleer of u toegang hebt tot het internet. Als u een probleem ondervindt bij de toegang tot het internet terwijl het VPN niet is verbonden, ligt het probleem bij de internetverbinding waarmee u bent verbonden.

Afmelden en apparaat opnieuw opstarten

1. Meld u af bij Norton Secure VPN.

• Open de Norton Secure VPN-app

• Tik op het pictogram Menu in de linkerbovenhoek van de app

• Tik op Afmelden en vervolgens op Ja om te bevestigen

2. Sluit Norton Secure VPN af.

• Op iOS - Veeg omhoog over de Norton Secure VPN-app om af te sluiten

• Op Android - Ga naar de onlangs geopende apps en sluit Norton Secure VPN

3. Start het apparaat opnieuw op.

4. Open de Norton Secure VPN-app en meld u aan met uw Norton-account - Sta de melding en VPN-configuratie toe

Maak verbinding met een ander netwerk

Als deze fout nog steeds optreedt, maakt u verbinding via een ander wifinetwerk of via de mobiele internetverbinding van uw apparaat

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v137733116