Een website indienen bij Norton Safe Web

Norton Safe Web analyseert en classificeert websites om te zien hoe ze u en uw computer beïnvloeden. Wanneer u het grijze pictogram naast de zoekresultaten ziet, wordt hiermee aangegeven dat Norton Safe Web die website niet heeft geanalyseerd. Als site-eigenaar kunt u uw website indienen voor evaluatie. Als Norton Safe Web uw website al evalueert en u de websitebeoordeling wilt betwisten, dient u de website in voor herevaluatie.

• Als u eigenaar van een website bent, kunt u deze bij Norton Safe Web indienen voor evaluatie. Lees de sectie Ik moet een website voor evaluatie of herziening indienen voor meer informatie.

• Een website wordt als onveilig geclassificeerd als deze bedreigingen bevat. U kunt een herbeoordelingsverzoek voor uw website indienen als u van mening bent dat uw website onjuist is beoordeeld. Lees de sectie Ik moet een website voor evaluatie of herziening indienen voor meer informatie.

Afhankelijk van uw besturingssysteem selecteert u een van de volgende handelingen:

Windows

De stappen zijn van toepassing op versie 22.x of ouder van Norton 360. Om het versienummer van uw Norton-product te weten te komen, gaat u naar Help > Info of Instellingen > menu Info.

Bestand indienen

1. Ga naar de Norton Submissions Portal en klik op Bestand indienen onder de sectie Versie 22.x of ouder van Norton 360.

2. Selecteer een van de volgende opties op de pagina Bestand indienen:

• Onjuist gedetecteerd door Norton (valspositief)

• Niet gedetecteerd door Norton (valsnegatief)

3. Voer op de pagina die verschijnt de vereiste gegevens in en klik op Indienen.

4. U kunt de gewijzigde status van de websitebeoordeling binnen 48 uur na indiening controleren op de website Norton Safe Web.

URL indienen

1. Ga naar de Norton Submissions Portal en klik op URL indienen onder de sectie Versie 22.x of ouder van Norton 360.

2. Voer de URL/website in die geëvalueerd moet worden en klik op Indienen.

3. Voer de door u voorgestelde classificatie voor de website in.

4. Voeg de beschrijving van uw verzoek toe.

5. Klik op Indienen.

U kunt de gewijzigde status van de websitebeoordeling binnen 48 uur na indiening controleren op de website Norton Safe Web.

Volg onderstaande stappen als u versie 24.x of hoger heeft van het Norton-product.

URL en bestand indienen

1. Ga naar de Norton Submissions Portal.

2. Voer een van de volgende handelingen uit op de pagina die verschijnt:

• Om een valspositief-verzoek in te dienen, klikt u onder Valspositief op Indienformulier openen.

• Om een valsnegatief-verzoek in te dienen, klikt u onder Valsnegatief op Indienformulier openen.

3. Voer op de pagina die verschijnt de vereiste gegevens in en klik op Indienen.

Mac

De stappen zijn van toepassing op versie 8.x of ouder van Norton 360. Om het versienummer van uw Norton-product te weten te komen, gaat u naar Help > Info of Instellingen > menu Info.

Bestand indienen

1. Ga naar de Norton Submissions Portal en klik op Bestand indienen onder de sectie Versie 22.x of ouder van Norton 360.

2. Selecteer een van de volgende opties op de pagina Bestand indienen:

• Onjuist gedetecteerd door Norton (valspositief)

• Niet gedetecteerd door Norton (valsnegatief)

3. Voer op de pagina die verschijnt de vereiste gegevens in en klik op Indienen.

4. U kunt de gewijzigde status van de websitebeoordeling binnen 48 uur na indiening controleren op de website Norton Safe Web.

URL indienen

1. Ga naar de Norton Submissions Portal en klik op URL indienen onder de sectie Versie 22.x of ouder van Norton 360.

2. Voer de URL/website in die geëvalueerd moet worden en klik op Indienen.

3. Voer de door u voorgestelde classificatie voor de website in.

4. Voeg de beschrijving van uw verzoek toe.

5. Klik op Indienen.

U kunt de gewijzigde status van de websitebeoordeling binnen 48 uur na indiening controleren op de website Norton Safe Web.

Volg onderstaande stappen als u versie 24.x of hoger heeft van het Norton-product.

URL en bestand indienen

1. Ga naar de Norton Submissions Portal.

2. Voer een van de volgende handelingen uit op de pagina die verschijnt:

• Om een valspositief-verzoek in te dienen, klikt u onder Valspositief op Indienformulier openen.

• Om een valsnegatief-verzoek in te dienen, klikt u onder Valsnegatief op Indienformulier openen.

3. Voer op de pagina die verschijnt de vereiste gegevens in en klik op Indienen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090410134005EN
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 20/08/2024