Meer informatie over het configureren van de toegangsinstellingen voor een service

U kunt in het venster Verbindingen blokkeren de toegangsinstellingen voor programma's, services en poorten op uw Mac opgeven. U kunt bijvoorbeeld de toegangsinstellingen voor de FTP-service (File Transfer Protocol) opgeven waarmee toegang tot de gedeelde mappen op uw Mac via poort 21 wordt toegestaan. U kunt de firewall aanpassen voor FTP zodat de binnenkomende en uitgaande verbindingen worden toegestaan of geblokkeerd.

Wanneer u een bestaande service toevoegt, geeft uw Norton-product de poort weer die de service gebruikt voor de binnenkomende en uitgaande verbindingen.

U kunt een willekeurig aantal specifieke en standaardtoegangsinstellingen voor een service opgeven. De standaardtoegangsinstellingen zijn van toepassing op alle verbindingen van of naar de computers die de service gebruiken. Met de specifieke toegangsinstellingen kunt u verbindingen met specifieke computers toestaan of blokkeren.

U kunt de volgende activiteiten voor een service uitvoeren in het venster Verbindingen blokkeren :

• De toegangsinstellingen configureren

• De specifieke toegangsinstellingen aanpassen

• De toegangsinstellingen bewerken

• De toegangsinstellingen verwijderen