Overzicht van gebruikersrollen in Norton Small Business

Norton Small Business biedt u een beveiligingsproduct voor meerdere platforms om uw apparaten te beschermen. Norton Small Business is bedoeld voor kleinere bedrijven in het mkb en biedt Norton Protection voor Windows, Mac, Android en iOS, evenals gegarandeerde verwijdering van virussen.

Norton Small Business is alleen beschikbaar in de VS, het VK, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en enkele Latijns-Amerikaanse landen. De functies en rechten die worden aangeboden in de Norton Small Business-abonnementen kunnen per regio verschillen.

Norton Small Business heeft twee gebruikersrollen:

• Norton Small Business-accounteigenaar

• Norton Small Business-gebruiker

Norton Small Business-accounteigenaar

Als eigenaar van uw Norton Small Business-account bent u verantwoordelijk voor de productinstallatie, het abonnement, apparaatbeheer en accountbeheer zoals uw abonnement verlengen en overdragen. U moet uitnodigingen naar uw gebruikers sturen om het product op hun apparaat te installeren.

Raadpleeg de volgende ondersteuningsartikelen voor meer informatie:

Norton Small Business-gebruiker

Als u een Norton Small Business-gebruiker bent, stuurt de accounteigenaar u een e-mailuitnodiging voor het downloaden en installeren van uw Norton-product. U moet de uitnodiging accepteren om de installatie te starten. U hoeft geen account te maken om het product te registreren of te activeren. Neem contact op met de eigenaar van uw Norton Small Business-account als u toegang nodig hebt tot het account.

U kunt een apart account maken om Norton Password Manager of andere online services van Norton te gebruiken. U kunt deze services ook gebruiken met het Norton Small Business-product op uw apparaat.

Matrix van functies en gebruikersrollen

Functie1 Accounteigenaar Werknemer/gebruiker
Apparaatbeveiliging Ja Ja2
Norton Password Manager Ja Ja
Norton Secure Browser Ja Ja
Norton Secure VPN3 Ja Ja
Cloudback-up Ja -
Software Updater Ja Ja
Norton Utilities Ultimate Ja Ja
Dark Web Monitoring Ja -
Norton Driver Updater3 Ja Ja
Norton-account Ja Ja

1Niet alle functies zijn op alle apparaten en platforms beschikbaar.

2Het kan lijken alsof de toegang tot sommige firewall-, antivirus- en productinstellingen uitgeschakeld is. Neem contact op met de accounteigenaar.

3Functie alleen beschikbaar bij Norton Small Business Premium-abonnementen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v99410417
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 07/03/2024