Automatisch opschonen configureren met Norton Utilities Ultimate

Automatisch opschonen draait stilletjes op de achtergrond zonder dat u iets hoeft te doen en maakt ruimte vrij op uw pc door ongewenste items te verwijderen, zoals verbroken snelkoppelingen en defecte registervermeldingen, overbodige systeembestanden en browsergegevens.

Er is geen specifieke tijd voor Automatisch opschonen. Norton Utilities Ultimate voert Automatisch opschonen uit wanneer het detecteert dat uw computer inactief is.

Automatisch opschonen inschakelen

1. Open Norton Utilities Ultimate.

2. Klik in het hoofdmenu op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Automatisch opschonen.

4. Klik onder Automatisch opschonen op de schuifregelaar om de functie in te schakelen (groen).

5. Selecteer onder Hoe vaak moeten we automatisch opschonen? een frequentie in de vervolgkeuzelijst.

6. Selecteer onder Wat moeten we opschonen tijdens Automatisch opschonen? de items die u wilt opschonen.

U kunt het pijltje naast elk item gebruiken om de exacte items die zijn opgenomen in Automatisch opschonen te selecteren.

Als u het niet zeker weet, gebruik dan de optie Terugzetten naar aanbevolen instellingen om de standaardinstellingen te kiezen. De items die uw Norton-product standaard controleert, kunt u veilig opschonen zonder cruciale gegevens te verliezen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v20230417112809511
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 17/05/2024