Een computer die door AutoBlock geblokkeerd is, permanent blokkeren

U kunt een computer permanent blokkeren die tijdelijk door Norton AutoBlock is geblokkeerd als u denkt dat de computer altijd een bedreiging is en dat u geen toegang nodig zult hebben. De permanent geblokkeerde computer wordt verwijderd uit de AutoBlock-lijst en toegevoegd aan de lijst met beperkte apparaten.

Een computer die door AutoBlock geblokkeerd is, permanent blokkeren

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Klik in het hoofdvenster van Norton op Instellingen.

3. Klik in het venster Instellingen op Firewall of Netwerk.

4. Klik op het tabblad Inbraak- en browserbeveiliging.

5. Klik op Configureren in de rij Beveiliging tegen inbreuk met AutoBlock onder Inbraakpreventie.

6. Klik op de computer die u permanent wilt blokkeren, onder Computers die momenteel door AutoBlock worden geblokkeerd in het venster Beveiliging tegen inbreuk met AutoBlock.

7. Selecteer onder de kolom Actie de optie Beperk in de vervolgkeuzelijst.

8. Klik in het venster Beveiliging tegen inbreuk met AutoBlock op OK.

9. Klik in het venster Instellingen op Sluiten.