Uw systeemactiviteiten bekijken

Norton biedt informatie over belangrijke systeemactiviteiten die u heeft uitgevoerd in de afgelopen drie maanden.

Norton houdt uw systeemprestaties in de gaten. Wanneer een programma of proces ineens aanzienlijk meer systeemresources gebruikt, verschijnen prestatiewaarschuwingen.

Informatie over uw systeemactiviteiten weergeven

1. Open uw Norton-product voor apparaatbeveiliging.

Wanneer u naast Apparaatbeveiliging het venster Mijn Norton ziet, klikt u op Openen.

2. Dubbelklik op Prestaties en klik vervolgens op Grafieken in het hoofdvenster van het Norton-product.

3. Klik in het venster Grafieken op de tab voor een maand om de gegevens te bekijken.

4. Beweeg de muisaanwijzer over het pictogram of de streep in de gebeurtenissengrafiek voor een activiteit.

5. In het pop-upvenster dat verschijnt kunt u de details van de activiteit bekijken.

6. Als de optie Details weergeven in het pop-upvenster verschijnt, klikt u hierop om extra details weer te geven in het venster Beveiligingsgeschiedenis.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v23920554