Gå gjennom resultater fra nylige søk med Norton Enhetssikkerhet eller andre beskyttelsesoppdateringer på PC-en

Resultatene fra søk med Norton Enhetssikkerhet og andre jobber er tilgjengelige så du kan gå gjennom dem så du kan se hvilke sikkerhetshendelser som ble oppdaget på PC-en.

Gå gjennom resultater fra nylige søk med Norton Enhetssikkerhet

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Logg i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. Gå til vinduet Sikkerhetslogg og åpne rullegardinlisten Vis - Deretter velger du kategorien for å filtrere sikkerhetshendelsene etter kategori. Velg for eksempel Isolasjon hvis du bare vil vise sikkerhetshendelser som er relatert til isolasjonsfunksjonen.

4. Klikk på et element for å vise detaljene om aktiviteten og den anbefalte handlingen.

5. Dobbeltklikk på raden, eller velg Flere alternativer for å åpne Sikkerhetslogg - avanserte detaljer eller vinduet File Insight.

I disse vinduene kan du se flere detaljer om aktiviteten og utføre en handling på en sikkerhetsaktivitet etter behov.

6. Hvis du vil tømme listen, klikker du på Tøm liste eller Fjern oppføringer.