Last ned ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool

Hvis installasjonen av Norton-produktet mislykkes, kan du laste ned Norton Bootable Recovery Tool. Med Norton Bootable Recovery Tool kan du søke etter risikoer på datamaskinen og fjerne eventuelle sikkerhetstrusler som forhindrer installasjonen.

Last ned ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool til en datamaskin som ikke er infisert. Hvis du oppretter Norton Bootable Recovery Tool på en infisert datamaskin, kan det hende at DVDen eller USB-stasjonen også infiseres.

Last ned ISO-filen med Norton Bootable Recovery Tool

1. Åpne en nettleser på datamaskinen og gå til følgende URL-adresse:

https://norton.com/nbrt

2. Klikk på Last ned.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og lagre ISO-filen for Norton Bootable Recovery Tool på datamaskinen.

Video: Laste ned og eliminere trusler ved hjelp av Norton Bootable Recovery Tool

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v16402158