Endre brannmurreglers rekkefølge

Alle lister med brannmurregler behandles ovenfra og ned. Du kan justere hvordan brannmurregler behandles, ved å endre rekkefølgen.

Standardrekkefølgen på trafikkregler skal kun endres av avanserte brukere. Brannmurens effektivitet kan bli påvirket og datamaskinens sikkerhet kan bli redusert dersom standardrekkefølgen på trafikkreglene endres.

Endre rekkefølgen på trafikkregler

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger klikker du på Brannmur.

4. Velg regelen du vil flytte, på fanen Trafikkregler.

5. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Flytt opp for å plassere denne regelen foran regelen over.

• Klikk på Flytt ned for å plassere denne regelen bak regelen under.

6. Når du er ferdig med å flytte reglene, klikker du på Bruk.

Endre rekkefølgen på programregler

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger klikker du på Brannmur.

4. På fanen Programstyring velger du programmet som inneholder regelen du vil flytte.

5. Klikk på Endre.

6. Velg regelen du vil flytte, i vinduet Regler.

7. Gjør ett av følgende:

• Klikk på Flytt opp for å plassere denne regelen foran regelen over.

• Klikk på Flytt ned for å plassere denne regelen bak regelen under.

8. Når du er ferdig med å flytte reglene, klikker du på OK.

9. I innstillingsvinduet for Brannmur klikker du på Bruk.