Konfigurere filmakulatorinnstillinger i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Premium er ikke tilgjengelig i Norden.

Ved å bruke funksjonen Skrivebordfilmakulator i Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate kan du makulere filer og mapper permanent og sikkert.

Konfigurere Filmakulatorinnstillinger

1. Høyreklikk på ikonet Filmakulator på skrivebordet.

2. Klikk på Filmakulatorinnstillinger.

3. På fanen Generelt, under Windows-menyalternativer gjør du ett av følgende:

• Aktiver avmerkingsboksen Legg til Send til filmakulator i høyreklikkmenyen for å legge til menyalternativet Send til Filmakulator i høyreklikkmenyen i Windows

• Aktiver avmerkingsboksen Legg til Filmakulator nå for å høyreklikkmenyen for å legge til menyalternativet Filmakulator nå i høyreklikkmenyen i Windows

Velg dette alternativet for å makulere filer og mapper umiddelbart, uten å sende dem til Filmakulator.

• Aktiver avmerkingsboksen Legg til Filmakulator nå for å... for å legge til menyalternativet Filmakulator i kategorien Send til i høyreklikkmenyen i Windows

• Aktiver avmerkingsboksen Legg til Filmakulatorpapirkurv til Papirkurv for å legge til menyalternativet Filmakulatopapirkurv i høyreklikkmenyen i Papirkurv

Velg dette alternativet for å slette innholdet i Papirkurven.

4. I fanen Generelt, under Makuleringsmetode gjør du ett av følgende:

• NIST.SP.800-88r1-kompatibel teknikk (anbefalt) : Velg dette alternativet for å generere et mønster som er i samsvar med U.S.National Institute of Standards and Technologys standarder for sletting av data. Denne metoden bruker en vekslende syklus med tilfeldige tegn

• Tilpass : Velg dette alternativet for å generere ditt eget mønster for å overskrive tegn. Du må angi to innstillinger for den tilpassede metoden

Angi antall ganger Filmakulator overskriver data i feltet Antall overskrivninger. Angi en verdi mellom 1 og 9999. Et større antall overskrivninger øker sikkerheten, men tar mer tid å fullføre.

• Bruk et tilfeldig generert mønster : La Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate generere et tilfeldig mønster

• Bruk et tilpasset mønster : Hvis du vil angi ditt eget mønster, velger du dette alternativet og skriver inn tegnene i feltet

5. Etter konfigurering av Filmakulator, klikker du på Bruk og OK for å godta endringene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v127376163