Planlegge Norton-søk

Norton-produkktet oppdager når du er borte fra datamaskinen og kjører automatisk søk for å sikre at systemet overvåkes jevnlig mot trusler. Du kan også planlegge Smart Scan, Hurtigsøk, Fullstendig søk eller Egendefinerte søk for å kjøre på dem på tidspunktene du velger.

Planlegg Smart Scan, Hurtigsøk, Fullstendig søk eller Egendefinert søk

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet og klikk deretter på Søk i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Søk, under Søk og oppgaver, velger du Egendefinert søk.

4. Klikk på .

5. I vinduet Søk, i kolonnen Rediger søk, klikker du på redigeringsikonet ved siden av et Smart Scan, Hurtigsøk, Fullstendig søk eller Egendefinert søk du har opprettet tidligere.

6. I vinduet Rediger søk på fanen Tidsplan for søk:

• Under Når vil du at søket skal utføres velger du et intervall og deretter tidsalternativer.

• Velg fra alternativene under Kjør søket. For de fleste brukere er det best å merke av i alle boksene. Dette sikrer at søk bare kjøres når du ikke bruker datamaskinen eller når du ikke bruker batteristrøm. Det forhindrer også at datamaskinen går i dvale under et søk.

7. Klikk på Neste.

8. Gå til vinduet Søkealternativer og klikk på Lagre.