Slå automatiske oppgaver på eller av

Norton-produktet ditt kjører automatiske oppgaver i bakgrunnen og bidrar til å beskytte datamaskinen. Disse automatiske oppgavene inkluderer virussøk, overvåking av Internett-tilkoblingen, nedlasting av beskyttelsesoppdateringer og andre viktige oppgaver. Disse aktivitetene kjører i bakgrunnen når datamaskinen er skrudd på.

Hvis det finnes elementer som krever gransking, viser Norton-produktet en melding med informasjon om nåværende status, eller ber deg om å gjøre noe. Hvis du ikke ser noen meldinger er datamaskinen din beskyttet.

Du kan åpne Norton-produkt når som helst hvis du vil se datamaskinens status eller se detaljene om beskyttelsen.

Når en bakgrunnsaktivitet pågår, varsler Norton-produktet deg med en melding i meldingsområdet som er plassert helt til høyre på oppgavelinjen. Du kan se resultatene av de siste aktivitetene neste gang du åpner hovedvinduet i Norton-produktet.

Slå automatiske oppgaver på eller av

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger klikker du på Oppgaveplanlegging.

4. I vinduet Oppgaveplanlegging går du til fanen Automatiske oppgaver og gjør følgende:

• Merk av for funksjonen du vil kjøre automatisk.

Merk av i avmerkingsboksen Oppgaver hvis du vil merke av for alle funksjonene.

• Fjern avmerkingen for funksjonen du ikke vil kjøre automatisk.

Fjern avmerkingen for Oppgaver hvis du vil fjerne avmerkingen for alle funksjonene på én gang.

5. Klikk på Bruk og deretter på Lukk.