Endre innstillingene for Nortons automatiske søk på Mac-en

Norton Automatisk søk maksimerer sikkerheten din ved å oppdatere virusdefinisjoner regelmessig, gjennomsøke datamaskinen og overvåke innkommende og utgående trafikk. Standardinnstillingene er optimale for de fleste brukere, men du kan tilpasse alternativer for å inkludere eller utelat filer fra Automatisk søk eller slå av funksjonen midlertidig.

Endre automatiske søkealternativer

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Avansert eller Innstilinger i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Beskytt Mac-en min i den venstre ruten.

4. Klikk på innstillingsikonet på raden Automatiske søk for å endre følgende:

• Søk overalt

• Søk kun gjennom disse mappene / Ikke søk gjennom disse mappene

Klikk på +, og bla deretter til mappene du vil inkludere eller utelate fra Automatiske søk

• Søk gjennom filer i komprimerte arkiver (anbefalt) inkludert .zip- eller .rar-formater.

• Søk gjennom filer på eksterne harddisker ved tilgang

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v56157581