Endre klareringsnivået til nettverket ved hjelp av Norton UWP-appen

Et nettverk består av datamaskiner og andre enheter som deler Internett-tilkoblingen din.

Hver gang Norton utfører et nettverkssøk, rapporterer den nettverksstatusen i grønt, oransje eller rødt. Hvis den identifiserer et potensielt nettverksangrep, vises nettverksstatusen i rødt eller oransje. Hvis du ikke vil utføre den anbefalte handlingen, kan du velge å klarere nettverket så Norton ikke spør deg om dette igjen.

Endre klareringsnivået for det gjeldende nettverket

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I vinduet Min Norton, ved siden av Enhetssikkerhet, velger du Åpne.

3. I Enhetssikkerhet -vinduet klikker du på Klarer dette nettverket.

Fjerne klareringen for et bestemt klarert nettverk

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I vinduet Min Norton, ved siden av Enhetssikkerhet, velger du Åpne.

3. I vinduet Enhetssikkerhet klikker du på rullegardinpilen ved siden av Fjern klarering for dette nettverket og velger Vis klarerte nettverk.

Du kan også klikke på innstillingsikonet i vinduet Min Norton og navigere til Enhetssikkerhet > Klarerte nettverk > Vis.

4. I vinduet Klarerte nettverk velger du nettverket du ikke vil klarere. Deretter klikker du på Fjern klarering for dette nettverket.

Vise listen over klarerte nettverk

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I vinduet Min Norton, ved siden av Enhetssikkerhet, velger du Åpne.

3. I vinduet Enhetssikkerhet klikker du på rullegardinpilen ved siden av Fjern klarering for dette nettverket og velger Vis klarerte nettverk.

Du kan også klikke på innstillingsikonet i vinduet Min Norton og navigere til Enhetssikkerhet > Klarerte nettverk > Vis.