Melding: Kan ikke koble til VPN. Det oppsto et problem. Prøv igjen senere eller se vanlige spørsmål

Denne artikkelen gjelder Norton 360 24.x og Norton Secure VPN 24.x.

For å løse dette problemet kan du, avhengig av produktet, prøve å koble til en annen VPN-region. Hvis problemet vedvarer, endrer du VPN-protokollinnstillingene og prøver på nytt.

Avhengig av produkt velger du ett av følgende:

Jeg har Norton 360

Koble til en annen VPN-region

• Eksempel 1: Hvis du befinner deg i USA og VPN-regionen er satt til «Raskeste plassering», kobler du til USA-regionen manuelt fra Tilkobling-fanen

• Eksempel 2: Hvis du befinner deg i USA og VPN-regionen allerede er satt til «USA», kan du koble deg til den nærmeste andre regionen «Canada» eller «Mexico»

• Eksempel 3: Hvis du befinner deg i Tyskland og VPN-regionen allerede er satt til «Tyskland», kan du koble deg til den nærmeste andre regionen «Sveits» eller «Frankrike»

Endre innstillinger for VPN-protokoll

VPN-protokoller er et sett med regler som angir hvordan data skal overføres fra datamaskinen. Følg disse trinnene for å velge hvilken protokoll du skal bruke:

1. Start Norton 360 på skrivebordet.

2. På Nortons startside klikker du på Personvern.

3. På Personvern-skjermbildet, ved siden av Secure VPN, klikker du på Åpne VPN.

4. I skjermbildet Secure VPN klikker du på VPN-innstillinger.

5. I fanen VPN-innstillinger under VPN-protokollinnstillinger kan du velge en av følgende protokoller:

• Automatisk (anbefalt). Norton Secure VPN velger dette alternativet som standard.

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Jeg har Norton Secure VPN

Koble til en annen VPN-region

• Eksempel 1: Hvis du befinner deg i USA og VPN-regionen er satt til «Raskeste plassering», kobler du til USA-regionen manuelt fra Tilkobling-fanen under Oversikt

• Eksempel 2: Hvis du befinner deg i USA og VPN-regionen allerede er satt til «USA», kan du koble deg til den nærmeste andre regionen «Canada» eller «Mexico»

• Eksempel 3: Hvis du befinner deg i Tyskland og VPN-regionen allerede er satt til «Tyskland», kan du koble deg til den nærmeste andre regionen «Sveits» eller «Frankrike»

Endre innstillinger for VPN-protokoll

VPN-protokoller er et sett med regler som angir hvordan data skal overføres fra datamaskinen. Følg disse trinnene for å velge hvilken protokoll du skal bruke:

1. Åpne Norton Secure VPN-appen på skrivebordet.

2. På Nortons startside, under Oversikt, klikker du på VPN-innstillinger.

3. I fanen VPN-innstillinger under VPN-protokollinnstillinger kan du velge en av følgende protokoller:

• Automatisk (anbefalt). Norton Secure VPN velger dette alternativet som standard.

• WireGuard

• Mimic

• OpenVPN

Hvis problemet vedvarer, må du reparerer Norton Secure VPN.

Reparere Norton Secure VPN

1. Bruk tastekombinasjonen Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst og trykk på Enter:

appwiz.cpl
  3. Fra listen over installerte programmer velger du Norton Secure VPN og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Hvis du ser et spørsmål om brukerkontokontroll, klikker du på Ja.

5. I Norton-vinduet klikker du på Reparer for å reparere Norton-produktet.

Klikk på Ferdig når reparasjonen er utført.

Hvis problemet fortsatt ikke er løst, avinstallerer du Norton Secure VPN-produktet og installerer det på nytt.

Avinstaller Norton Secure VPN og installer det på nytt

1. Bruk tastekombinasjonen Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst og trykk på Enter:

appwiz.cpl
  3. Fra listen over installerte programmer velger du Norton Secure VPN og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Hvis du ser et spørsmål om brukerkontokontroll, klikker du på Ja.

5. I Norton-vinduet klikker du på Avinstaller for å reparere Norton-produktet.

Hvis du vil installere Norton-produktet på nytt, leser du Laste ned og installere Norton Secure VPN.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20231215133146960
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/03/2024