Tillate Internett-tilgang for et blokkerte program

Noen ganger blokkerer Smart brannmur enkelte programmer fra å koble til Internett. Slike programmer kan være mediestrømmeprogrammer, nettverksspill eller tilpassede forretningsprogrammer som arbeidsgiveren din har gitt deg. Hvis du vet at programmets Internett-aktivitet ikke truer sikkerheten din, kan du oppheve blokkering av Internett-tilgang for programmet.

Noen ganger når du åpner fri programvare som du lastet ned fra Internett, kan noen ondsinnede nettsteder prøve å få tilgang til datamaskinen. Vi anbefaler det at du har funksjonen URL-overvåking for apper på. Når URL-overvåking for apper er på, overvåker Norton-produktet alle programmer som er installert på datamaskinen, og blokkerer de skadelige nettstedene fra å få tilgang til datamaskinen. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Konfigurere Norton-produktet til å overvåke programmer og blokkere skadelige nettsteder fra å få tilgang til datamaskinen.

Tillate Internett-tilgang for et blokkerte program

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger klikker du på Brannmur.

4. På fanen Programstyring velger du programmet du vil gi Internett-tilgang til.

5. Gå til rullegardinlisten Tilgang for programoppføringen, og klikk deretter på Tillat.

6. Klikk på Bruk.

Som standard konfigurerer Norton-brannmuren automatisk innstillinger for Internett-tilgang for webaktiverte programmer den første gangen de kjøres. Når et program prøver å få tilgang til Internett første gang, oppretter Automatisk programkontroll regler for programmet.

I Norton-produktet kan du imidlertid også konfigurere innstillinger for Internett-tilgang manuelt for programmene.

Konfigurere innstillinger for Internett-tilgang for programmene

TRINN 1

Slå av Automatisk programkontroll

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Innstillinger klikker du på Brannmur.

4. I innstillingsvinduet for Brannmur klikker du på Avansert programkontroll.

5. På raden Automatisk programkontroll flytter du På/av -bryteren til Av.

6. Klikk på Ja i bekreftelsesvinduet.

7. I vinduet Innstillinger klikker du på Bruk og deretter på Lukk.

TRINN 2

Konfigurere innstillinger for Internett-tilgang for et program

1. Start programmet.

Når programmet prøver å få tilgang til Internett, informerer Norton-produktet deg ved hjelp av et brannmurvarsel.

2. I vinduet Brannmurvarsel velger du en handling fra rullegardinlisten Alternativer.

Du kan tillate, blokkere eller opprette en programregel manuelt.

3. Klikk på OK.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958602