Vise systemaktiviteter

Norton gir deg informasjon om viktige systemaktiviteter i løpet av de tre siste månedene.

Norton overvåker datamaskinens ytelse. Hvis det oppdager at et bestemt program eller en bestemt ressurs bruker mer ressurser en vanlig, får du beskjed om dette i et ytelsesvarsel.

Vise detaljer om systemaktivitet

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Dobbeltklikk på Ytelse og klikk deretter på Diagrammer i hovedvinduet til Norton-produktet.

3. I vinduet Diagrammer klikker du på fanen for en måned for å vise detaljene.

4. I hendelsesgrafen flytter du musepekeren over ikonet eller stripen til en aktivitet.

5. Du ser informasjon om aktiviteten i popup-vinduet som åpnes.

6. Hvis alternativet Vis detaljer vises i popup-vinduet, kan du klikke på Vis detaljer i vinduet Sikkerhetslogg for å se mer informasjon om aktiviteten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v23920554