Fjerne et program fra Programstyring

Du kan om nødvendig fjerne programmer fra Programstyring. Norton sletter da alle reglene tilknyttet programmet du fjerner.

Fjerne et program fra Programstyring

1. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. I vinduet Innstillinger klikker du på Brannmur.

3. På fanen Programstyring går du til kolonnen Program og velger programmet du vil slette.

4. Klikk på Fjern.

5. Klikk Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Bekreftelsesboksen vises kun når alternativet Automatisk programstyring er slått av.

6. Klikk på Bruk.