Finn ut mer om hvordan du konfigurerer brannmurregler for en IP-adresse

I vinduet Tilkoblingsblokkering kan du konfigurere brannmuren for soner i nettverket Mac er tilkoblet. Du kan konfigurere sonetilgangsinnstillingene for å angi IP-adressene du vil tillate eller blokkere tilkoblinger for.

Klarert sone i ruten Vis viser IP-adressene du har tillatt tilgangsforsøk til og fra for en nettverksplassering. Blokkert sone i ruten Vis viser IP-adressene du har blokkert tilgangsforsøk fra eller til for en nettverksplassering.

Du kan gjøre følgende for en sone i vinduet Tilkoblingsblokkering :

• Konfigurere tilgangsinnstillingene for en IP-adresse

• Redigere tilgangsinnstillingene for en IP-adresse

• Fjerne tilgangsinnstillingene for en IP-adresse