Ändra nätverk du litar på med hjälp av Norton UWP-appen

Ett hemnätverk består av datorer och andra enheter som delar en internetanslutning.

Varje gång Norton utför en nätverkssökning rapporterar den nätverkets status i grönt, orange eller rött. Om Norton upptäcker potentiella nätverksangrepp visas nätverkets status i rött eller orange. Om du inte vill vidta den rekommenderade åtgärden kan du välja att lita på nätverket så att Norton inte varnar dig igen.

Byt det nuvarande nätverkets pålitlighetsnivå

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. I fönstret Mitt Norton, bredvid Enhetssäkerhet, väljer du Öppna.

3. I fönstret Enhetssäkerhet klickar du på Lita på detta nätverk.

Lita inte på ett specifikt pålitligt nätverk

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. I fönstret Mitt Norton, bredvid Enhetssäkerhet, väljer du Öppna.

3. I fönstret Enhetssäkerhet klickar du på listrutans pil bredvid Lita inte på detta nätverk och väljer Visa pålitliga nätverk.

Du kan också klicka på inställningsikonen i fönstret Mitt Norton och navigera till Enhetssäkerhet > Pålitliga nätverk > Visa.

4. I fönstret Pålitliga nätverk väljer du det nätverksnamn som du inte vill lita på och klickar på Lita inte på detta nätverk.

Visa listan över pålitliga nätverk

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. I fönstret Mitt Norton, bredvid Enhetssäkerhet, väljer du Öppna.

3. I fönstret Enhetssäkerhet klickar du på listrutans pil bredvid Lita inte på detta nätverk och väljer Visa pålitliga nätverk.

Du kan också klicka på inställningsikonen i fönstret Mitt Norton och navigera till Enhetssäkerhet > Pålitliga nätverk > Visa.