Fel: ”Säkerhetskoden är ogiltig. Försök med en annan säkerhetskod”

Detta problem uppstår om du väljer ett felaktigt kontonamn när du loggar in på Norton-kontot. För att åtgärda detta ska du se till att kontonamnet som visas på skärmen är detsamma som kontonamnet på autentiseringsappen. Försök sedan att logga in igen.

Om kontonamnen skiljer sig åt är det troligt att du har använt samma autentiseringsapp som primär och reservmetod. Skriv in säkerhetskoden från rätt konto och klicka på Verifiera.

Kontakta Kundtjänst och support om problemet kvarstår.

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137603226
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS;Windows 10 in S Mode
Senast ändrat: 26/06/2024