Ta bort länken mellan ditt Apple-ID eller Google-e-post och ditt Norton-konto

Om du inte längre vill använda ditt Apple-ID eller din Google-e-post för att logga in på Norton kan du när som helst ta bort länken. När du har kopplat bort ditt Apple-ID eller din Google-e-post kan du fortfarande logga in med e-postadressen/användarnamnet och lösenordet för ditt Norton-konto.

Ta bort länken till Apple-ID

1. Logga in på ditt konto.

2. På sidan Mitt konto bredvid Länkade konton klickar du på Ta bort länk bredvid Apple-kontot du vill ta bort.

3. Om Apple-ID:t (Relay-ID:t) inte delades med Norton måste du återställa användarnamnet.

4. Om kontot inte har något lösenord kommer du uppmanas att ange ett nytt lösenord.

5. På sidan Logga in klickar du på Fortsätt.
    Användarnamnet är användarnamnet för ditt Norton-konto eller din e-postadress.

6. Ange lösenordet för ditt Norton-konto och klicka på Logga in.
    Ditt Apple-ID har nu kopplats bort från ditt Norton-konto.

Koppla bort din Google-e-postadress

1. Logga in på ditt konto.

2. På sidan Mitt konto bredvid Länkade konton klickar du på Ta bort länk bredvid det Google-konto du vill ta bort.

3. På bekräftelseskärmen klickar du på Ta bort länk.

4. Om kontot inte har något lösenord kommer du uppmanas att skapa ett nytt.
    Din Google-e-postadress har du kopplats bort från ditt Norton-konto. Du loggas ut från ditt Norton-konto.

5. På sidan Logga in klickar du på Fortsätt.
    Användarnamnet är användarnamnet för ditt Norton-konto eller din e-postadress.