Fel: ”Vi kunde inte registrera token för programvaran. Försök med en annan säkerhetskod”

Det här problemet uppstår när du använder samma mobilautentiserare för att ställa in både primär och reservmetod med samma kontonamn. Gör följande för att åtgärda problemet:

Använd en annan mobilautentiserare
  1. Kontrollera att den registrerade autentiseringsappen är korrekt.

2. Använd en annan autentiseringsapp eller ett annat mobilnummer för att ställa in reservmetoden för återställning genom tvåfaktorsautentisering.

Använd endast en mobilautentiserare eller ett mobilnummer för att få tvåfaktorskoderna när mobilen tappas bort eller appen avinstalleras.

3. Om du inte vill ställa in reservmetoden för återställning genom tvåfaktorsautentisering med en annan autentiserare eller ett annat mobilnummer, rekommenderar vi att du ställer in tvåfaktorsautentisering med samma autentiseringsapp genom att generera ett annat kontonamn med QR-skanning.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v137603108
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Senast ändrat: 26/06/2024