Sök igenom det trådlösa nätverket med Norton UWP-appen i Windows

Du kan köra en manuell sökning för att bekräfta om ditt nätverk är säkert. Norton söker igenom nätverket efter potentiella nätverksangrepp eftersom dessa är angreppsvektorer och rapporterar nätverksstatus. Norton skyddar dig från man-in-the-middle-angrepp (MITM).

Om sökresultaten visas i rött eller orange kan du aktivera Secure VPN för att låta Norton skapa en privat, krypterad datatunnel. Secure VPN förhindrar att nätbrottslingar hackar sig in i din trådlösa anslutning och fångar upp de data du skickar och tar emot.

Sök igenom det trådlösa nätverket

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

2. I fönstret Mitt Norton, bredvid Säkerhet för digitala enheter, klickar du på Sökning.

Norton söker igenom nätverket efter potentiella hot.

3. Om sökresultaten visas i rött eller orange klickar du på Använd Secure VPN.

I fönstret Secure VPN kan du se skyddsstatus för nätverket, enheten och datan.