Meddelande: ”Nuvarande version kräver macOS 13.0 eller senare” vid installation av Norton AntiTrack

Funktionen Anonym e-post i produkten Norton AntiTrack stöds endast på macOS 13.x eller senare versioner. För att lösa det här problemet uppdaterar du operativsystemet till macOS 13.x eller senare, och försöker sedan komma åt funktionen Anonym e-post. För att ta reda på vilken version av Mac-operativsystemet som är installerad på din dator klickar du på Apples menyikon i det övre vänstra hörnet, och klicka sedan på Om den här datorn.

För detaljerade steg för hur du uppdaterar macOS till den senaste versionen, se Apple Support-artikeln.

Friskrivning: Vi ansvarar inte för tillförlitligheten hos data, åsikter, råd eller påståenden på webbplatser från tredje part. Vi tillhandahåller dessa länkar enbart som en service. Förekomsten av sådana länkar betyder inte att vi godkänner, rekommenderar eller tar något som helst ansvar för innehållet på webbplatserna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v20240402032744544
Operativsystem: Mac
Senast ändrat: 08/05/2024