Ändra inställningarna för Nortons automatiska sökningar på Mac

Nortons Automatiska sökningar maximerar säkerheten genom att regelbundet uppdatera virusdefinitioner, söka igenom datorn och övervaka inkommande och utgående trafik. Standardinställningarna är optimala för de flesta användare, men du kan anpassa alternativen för att inkludera eller utesluta filer från Automatiska sökningar eller tillfälligt stänga av funktionen.

Ändra alternativ för automatisk sökning

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Avancerat eller Inställningar i Nortons huvudfönster.

3. Klicka på Skydda min Mac i den vänstra panelen.

4. På raden automatiska sökningar, klickar du på ikonen inställningar för att ändra något av följande:

• Fullständig sökning

• Sök endast i dessa mappar / Sök inte igenom dessa mappar

Klicka på + och bläddra sedan till de mappar som du vill inkludera eller utesluta från Automatiska sökningar

• Sök igenom filer i komprimerade arkiv inklusive .zip- eller .rar-format.

• Sök igenom filer som finns på externa enheter vid åtkomst

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v56157581