Schemalägg Norton-sökningar på Mac

När du har installerat Norton på din Mac kan Automatiska sökningar uppdatera virusdefinitioner och söka igenom datorn regelbundet för diverse hot. Du kanske föredrar att schemalägga sökningar vid specifika tider.

Inställningarna för Schemalagda sökningar ändras inte när en annan användare använder Mac-datorn och sökningar fortsätter att köras på schemalagda tider.

Schemalägg Norton-sökningar

1. Starta Norton.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Avancerat eller Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Skydda min Mac i den vänstra panelen.

4. På raden Schemalagda sökningar kontrollerar du att reglaget är aktiverat.

Om reglaget är inaktiverat kan du inte köra eller konfigurera schemalagda sökningar.

5. Klicka på ikonen inställningar.

6. I fönstret Schemalagda sökningar ställer du in alternativ för vad du vill söka efter och när.

7. Klicka på Spara.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: v89785824