Logga in eller logga ut från Norton Password Manager-valvet

Följ stegen för att låsa eller låsa upp Norton Password Manager-valvet från webbläsartillägget Norton Password Manager:

Ibland kan ett avbrott i backend-tjänsten eller serverunderhåll hindra dig från att komma åt Norton Password Manager-valvet. Vi kommer att arbeta för att lösa problemet så snart som möjligt. Kontrollera sidan Status på Norton-tjänst för att se om det uppstått ett avbrott i tjänsten.

Jag har webbläsartillägget Norton Password Manager

1. Öppna webbläsaren.

2. Högst upp till höger i webbläsaren och klicka på Norton Password Manager.

3. Gör något av följande:

• Om du har loggat in på Norton-kontot

• I popup-fönstret som visas ska du klicka på Lås upp valv.

• Om du inte har loggat in på Norton-kontot

• På popup-skärmen som visas ska du klicka på Logga in och logga in på kontot

4. Gör något av följande:

• Om du har ställt in Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Godkänn på din mobila enhet för att logga in i ditt Norton Password Manager-valv.

• Om du inte har konfigurerat Valvupplåsning utan lösenord, klickar du på Använd ditt valvlösenord i webbläsartillägget Norton Password Manager.

5. Om du vill logga in i Norton Password Manager-valvet anger du valvlösenordet i fönstret Lås upp valvet och klickar på Lås upp.

6. Om du vill logga ut från Norton Password Manager-valvet klickar du på tilläggsikonen för Norton Password Manager och sedan på ikonen Meny .

I fönstret som visas klickar du på Lås valv för att logga ut från Norton Password Manager-valvet.