Skicka rapporter till Norton om du stöter på ett fel i en Norton-produkt på Mac

Norton Error Management dokumenterar problem som Norton-produkten stöter på. I sådana fall kan du välja att rapportera fel till Norton.

Inaktivera eller aktivera felrapportering

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Avancerat eller Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Produktinställningar i den vänstra panelen.

4. Flytta reglaget på raden Felrapportering till Av eller På.

5. Klicka på ikonen för inställningar i fönstret Felhantering för att aktivera Norton att skicka detaljerad information om ett fel.

6. I fönstret Felhantering klickar du på Vad har samlats in? för att få mer information om de data Norton samlar in.

Se Norton-sekretess för mer information om hur Norton får åtkomst till, samlar in och bearbetar data för specifika produkter.