Konfigurera Anslut automatiskt i Norton VPN:s mobilapp

Funktionen Anslut automatiskt i Norton VPN-appen aktiverar automatiskt VPN-anslutningen om du inte ansluter till ett säkert wifi-nätverk. Detta ger ytterligare säkerhet och hjälper till att förhindra att din personliga information stjäls av nätbrottslingar.

För att använda funktionen Anslut automatiskt i Norton VPN-appen väljer du något av följande beroende på vilken produkt du har:

Norton VPN

1. Starta Norton VPN på mobilen.

2. Tryck på ikonen Inställningar högst upp till höger på skärmen.

3. Välj något av följande beroende på operativsystem:

• För Android: På skärmen VPN-inställningar trycker du på Anslut automatiskt.

• För iOS: På skärmen Integritet trycker du på Slå på VPN automatiskt.

4. På skärmen Anslut automatiskt flyttar du skjutreglaget för att aktivera Anslut automatiskt.

5. På bekräftelseskärmen klickar du på Tillåt.

6. Under Anslut automatiskt till mitt VPN när jag ansluter till: väljer du något av följande:

• Oskyddat Wi-Fi-nätverk

• Samtliga Wi-Fi-nätverk

• Samtliga Wi-Fi-nätverk eller mobilnätverk

Norton 360

1. Starta Norton 360 på mobilen.

2. På skärmen Norton 360 trycker du på Integritet.

3. På skärmen Integritet trycker du på VPN.

4. Välj något av följande alternativ, beroende på produkt:

• För Android: På skärmen VPN trycker du på ikonenInställningar i skärmens övre högra hörn och tryck sedan på Anslut automatiskt.

• För iOS: På skärmen VPN flyttar du skjutreglaget för att aktivera Automatisk anslutning av VPN.

5. På skärmen Anslut automatiskt flyttar du skjutreglaget för att aktivera Anslut automatiskt.

6. På bekräftelseskärmen klickar du på Tillåt.

7. Under Anslut automatiskt till mitt VPN när jag ansluter till: väljer du något av följande:

• Oskyddat Wi-Fi-nätverk

• Samtliga Wi-Fi-nätverk

• Samtliga Wi-Fi-nätverk eller mobilnätverk

Video: Komma igång med Norton Secure VPN