Kör anpassade uppgifter

Norton kontrollerar automatiskt ditt system och väljer de bästa inställningarna för att ditt system ska vara säkert. Men du kan köra några specifika uppgifter. Du kan välja vilka uppgifter som ska köras genom alternativen i fönstret Anpassade uppgifter.

Du kan välja en egen kombination av uppgifter för engångssökningar. Du kan köra LiveUpdate, säkerhetskopiera data, rensa webbhistorik, samt frigöra diskutrymme genom att rensa datorn från onödiga filer och optimera hårddiskarna.

Kör anpassade uppgifter

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Säkerhet för digitala enheter ska du klicka på Öppna.

2. Dubbelklicka på Säkerhet i Norton-produktens huvudfönster och klicka sedan på Sökningar.

3. Klicka på Anpassad sökning i fönstret Sökningar under Sökningar och uppgifter och klicka sedan på Kör.

4. Markera de uppgifter du vill köra i fönstret Anpassade uppgifter.

Om du vill välja alla uppgifter markerar du alternativet Uppgifter.

5. Klicka på Kör.