Lägg till regler för nätverkstrafik och programregler

Programkontrollen skapar automatiskt de flesta brandväggsregler du behöver. Du kan lägga till egna regler om det behövs.

Endast erfarna användare bör skapa egna regler för brandväggen.

Du kan lägga till följande typer av brandväggsregler:

• Regler för nätverkstrafik

• Programregler

Lägga till en trafikregel

1. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

2. Klicka på Brandvägg i fönstret Inställningar.

3. Klicka på Lägg till på fliken Trafikregler.

4. Följ anvisningarna i guiden Lägg till regel.

5. Klicka på OK i fönstret Trafikregler.

Lägg till en programregel

1. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

2. Klicka på Brandvägg i fönstret Inställningar.

3. På fliken Programregler i Program -kolumnen väljer du ett program i vilket du vill lägga till en regel.

4. Klicka på Ändra.

Du kan även ändra programmets åtkomstnivå genom att välja ett alternativ i listrutan Åtkomst. Den smarta brandväggen skapar en motsvarande regel (eller ändrar på en regel) för programmet.

5. Klicka på Lägg till i fönstret Regler.

6. Följ anvisningarna i guiden Lägg till regel.

7. Klicka på OK i fönstret Regler.