Så här aktiverar eller inaktiverar du automatiska uppgifter

Norton-produkten kör automatiska uppgifter och arbetar i bakgrunden för att skydda din dator. Dessa automatiska uppgifter inkluderar sökning efter virus, övervakning av din Internetanslutning, nedladdning av skyddsuppdateringar och andra viktiga uppgifter. Dessa aktiviteter körs i bakgrunden när din dator är på.

Om du behöver uppmärksamma något visar Norton-produkten ett meddelande med aktuell status eller uppmanar dig att göra någonting. Om inga meddelanden visas, så är datorn skyddad.

Du kan öppna Norton-produkten när som helst för att snabbt kontrollera datorns status eller visa skyddsinformation.

När en bakgrundsaktivitet pågår visas ett meddelande från Norton-produkten i meddelandefältet längst till höger i aktivitetsfältet. Du kan se resultatet av de senaste aktiviteterna nästa gång du öppnar huvudfönstret i Norton-produkten.

Så här aktiverar eller inaktiverar du automatiska uppgifter

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i Norton-produktens huvudfönster.

3. Klicka på Schemaläggning av uppgifter i fönstret Inställningar.

4. Gör något av följande på fliken Automatiska uppgifter i fönstret Schemaläggning av uppgifter :

• Markera funktionen som du vill köra automatiskt.

Markera alla funktioner genom att markera kryssrutan Uppgifter.

• Avmarkera funktionen som du inte vill köra automatiskt.

Avmarkera alla funktioner genom att avmarkera kryssrutan Uppgifter.