Så här skapar du det startbara mediet Norton Bootable Recovery Tool

Använd valfritt verktyg för att bränna ISO-filen för Norton Bootable Recovery Tool som ett startbart medium på en dvd-skiva eller USB-enhet. Norton Bootable Recovery Tool kan sedan köras på vilken smittad dator som helst. Den här dvd-skivan kan även användas som en återställningsskiva på valfri dator.

Om du skapar Norton Bootable Recovery Tool på en skrivbar dvd-skiva eller USB-enhet kommer alla data som finns lagrade på dvd-skivan eller i USB-enheten att tas bort permanent. Säkerhetskopiera dina data innan du skapar Norton Bootable Recovery Tool på en skrivbar dvd-skiva eller USB-enhet.

USB-enheten bör ha minst 1 GB ledigt utrymme och vara formaterat som ett FAT32-filsystem.