Tilpasning af bestemte adgangsindstillinger for et program

Norton-programmet gør det muligt at tilpasse indstillingerne for indkommende og udgående netværksforbindelser for hvert program på din Mac-computer. Du kan angive de IP-adresser fra hvilke, der skal tillades eller afvises forsøg på forbindelse. De specifikke angivne adgangsindstillinger vises i rækken under programnavnet med et minustegn ( - ) og plustegn ( + ).

Du kan tilføje et vilkårligt antal særlige adgangsindstillinger for et program. Du kan f.eks. tilføje en særlig adgangsindstilling for et program for at tillade forbindelse fra alle computere på dit netværk. Du kan også tilføje endnu en særlig adgangsindstilling for det samme program for at blokere forbindelse fra en enkelt computer.

Tilpasning af bestemte adgangsindstillinger for et program

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Avanceret eller Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

4. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

5. Gå til vinduet Forbindelsesblokering, og vælg den ønskede netværksplacering til konfiguration af bestemte adgangsindstillinger for et program i menuen Redigeringsindstillinger.

6. Gå til menuen Vis, og vælg Programmer.

7. Vælg en af følgende faner:

Indkommende

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for indkommende forbindelser, der bruger programmet.

Udgående

Gør det muligt at angive adgangsindstillinger for udgående forbindelser, der bruger programmet.

8. Klik på plustegnet ( + ) i vinduet Vis ved siden af programnavnet.

9. Gå til vinduet Rediger adresse, og brug følgende indstillinger til at vælge typen af adgang for forbindelserne:

Tillad

Tillader forbindelser til eller fra en IP-adresse.

Bloker

Blokerer forbindelser til eller fra en IP-adresse.

10. Vælg en af følgende indstillinger for at tilpasse de særlige adgangsindstillinger:

Alle computere på mit aktuelle netværk

Gør det muligt at tillade eller blokere forbindelser til eller fra alle computere på netværket.

En enkelt computer

Tillad eller bloker forbindelser til eller fra en computer, der har en bestemt IP-adresse.

Alle IP-adresser, der begynder med

Tillad eller bloker forbindelser til eller fra computere, der har en bestemt basisadresse.

Alle IP-adresser på et netværk

Tillad eller bloker forbindelser til eller fra computere på et lokalt netværk, der deler en angivet basisadresse og maskeadresse.

11. Klik på Gem.

12. Klik på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v18928895