Sådan redigeres adgangsindstillingerne for et program

Du kan redigere følgende adgangsindstillinger for et program:

• Indstillinger for logning og beskeder.

• Bestemte adgangsindstillinger.

• Standardadgangsindstillinger, der konfigureres for programmet.

Sådan redigeres indstillinger for logføring og beskeder for et program

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Avanceret eller Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

4. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

5. Åbn vinduet Forbindelsesblokering, og vælg den netværksplacering, der skal redigeres, i menuen Redigeringsindstillinger.

6. Gå til menuen Vis, og vælg Programmer.

7. Vælg det program, der skal redigeres.

8. Gå til vinduet Vis, vælg rækken med programnavnet, og klik derefter på Rediger.

9. Gå til vinduet Rediger program, og rediger logningsindstillingerne. Du kan vælge mellem:

Tilsidesæt globale logningsindstillinger

Vælg afkrydsningsfeltet Tilsidesæt globale logningsindstillinger for at vælge logningsindstillingerne.

Logfør tilladte indkommende forbindelser

Bevarer en registrering af alle de tilladte indkommende forbindelser, der bruger programmet.

Logfør tilladte udgående forbindelser

Bevarer en registrering af alle de tilladte udgående forbindelser, der bruger programmet.

Logfør blokerede indkommende forbindelser

Bevarer en registrering af alle de blokerede indkommende forbindelser, der bruger programmet.

Logfør blokerede udgående forbindelser

Bevarer en registrering af alle de blokerede udgående forbindelser, der bruger programmet.

10. Gå til vinduet Rediger program, og rediger beskedindstillingerne. Du kan vælge mellem:

Tilsidesæt globale beskedindstillinger

Vælg afkrydsningsfeltet Tilsidesæt globale beskedindstillinger for at vælge beskedindstillingerne.

Giv mig besked om tilladte indkommende forbindelser

Viser en advarsel for alle tilladte indkommende forbindelser, der bruger programmet.

Giv mig besked om tilladte udgående forbindelser

Viser en advarsel for alle tilladte udgående forbindelser, der bruger programmet.

Giv mig besked om blokerede indkommende forbindelser

Viser en advarsel for alle blokerede indkommende forbindelser, der bruger programmet.

Giv mig besked om blokerede udgående forbindelser

Viser en advarsel for alle blokerede udgående forbindelser, der bruger programmet.

11. Klik på Gem.

Sådan redigeres bestemte adgangsindstillinger for et program

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Avanceret eller Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

4. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

5. Gå til vinduet Forbindelsesblokering, og vælg den netværksplacering, du vil redigere bestemte adgangsindstillinger for, i menuen Redigeringsindstillinger.

6. Gå til menuen Vis, og vælg Programmer.

7. Vælg det program, der skal redigeres særlige adgangsindstillinger for.

8. Gå til vinduet Vis, vælg rækken med de bestemte adgangsindstillinger for programmet, og klik derefter på Rediger.

9. Gå til vinduet Rediger adresse, og rediger den ønskede indstilling.

10. Klik på Gem.

Sådan redigeres standardadgangsindstillinger for et program

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Avanceret eller Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Firewall i ruden i venstre side.

4. Klik på indstillingsikonet i rækken Forbindelsesblokering.

5. Gå til vinduet Forbindelsesblokering, og vælg den netværksplacering, du vil redigere standardadgangsindstillinger for, i menuen Redigeringsindstillinger.

6. Gå til menuen Vis, og vælg Programmer.

7. Gå til vinduet Vis, og vælg den række, der indeholder programmets standardadgangsindstillinger.

8. Klik på Rediger.

9. Vælg en af følgende indstillinger i det viste vindue:

Tillad

Tillader netværksforbindelser for programmet.

Bloker

Blokerer netværksforbindelser for programmet.

Spørg

Giver dig besked via et beskedvindue.

Du kan vælge, om firewallen skal tillade eller blokere forsøg på at oprette netværksforbindelser, der bruger programmet.

10. Klik på Gem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v18928896