Konfiguration af firewall til et program på Mac

Indstillingerne for Programblokering gør det muligt at konfigurere firewallreglerne til de forskellige programmer, der kører på din Mac-computer. Firewallen tillader eller blokerer forbindelser til internettet for et program på baggrund af disse indstillinger.

Du kan ikke angive indstillinger for firewallen for programmer på baggrund af det netværk, som din Mac-computer har oprettet forbindelse til. Indstillingerne for Programblokering forbliver de samme uanset netværksplaceringen. Programblokering gør det ikke muligt at tillade eller blokere forbindelser til en bestemt IP-adresse.

Når et program, som du ikke har angivet internetadgang for, forsøger at oprette forbindelse til internettet, gør Norton-programmet dig opmærksom på det med en meddelelse. Du kan vælge, om firewallen skal tillade eller blokere programmets adgang til internettet.

Ud over at kunne angive internetadgang for programmer kan du vælge følgende indstillinger for programmet i vinduet Programblokering :

Søgesymbol

Gør det muligt at finde et program på listen Indstillinger.

Tilføj program

Gør det muligt at tilføje et program og konfigurere internetadgangen manuelt.

Fjern

Gør det muligt at fjerne et valgt program fra listen Indstillinger.

Tillad programmer, der er signeret af Apple

Gør det muligt for programmer, der er signeret af Apple at få adgang til internettet automatisk.

Giv mig besked, når et blokeret program prøver at bruge internettet

Gør det muligt at konfigurere Norton-programmet til at give dig besked, når et blokeret program forsøger at få adgang til internettet.

Logfør alle programmer, der bruger internettet

Gør det muligt at registrere de programmer, der opretter forbindelse til internettet.

Disse oplysninger vises i vinduet Sikkerhedshistorik.

Nulstil til standarder

Gør det muligt at nulstille konfigurationen til standardniveau.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v56198021