Udvidelse af Norton UWP-beskyttelsen til andre enheder

Hvis dit abonnement på Norton Universal Windows Platform (UWP) giver dig ret til flere installationer, kan du udvide Norton-beskyttelsen til andre enheder. Afhængigt af hvor mange installationer, der er til rådighed, kan du sende invitationer ud om at installere Norton og beskytte andre enheder.

Du kan ikke udvide beskyttelsen til andre enheder, hvis du har en prøveversion, eller hvis du har installeret Norton Security On-the-Go1. Abonnement på Norton Security On-the-Go er for en enkelt Windows-enhed.

1Norton Security On-the-Go er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Appen bliver tilgængelig i andre lande på et senere tidspunkt.

Du kan sende downloadlinket som en e-mail, en SMS eller kopiere downloadlinket for at dele det senere.

Send en e-mail-invitation for at installere Norton Security Protection

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Klik på Beskyt endnu en enhed i vinduet Mit Norton.

3. Indtast en mailadresse, der er adgang til på den anden enhed.

Sørg for, at du angiver en gyldig mailadresse.

4. Klik på .

Norton sender et downloadlink til den indtastede mailadresse.

Downloadlinket er kun gyldigt i 14 dage. Hvis downloadlinket udløber, skal du sende det igen.

5. Åbn mailen på den anden enhed, og følg instrukserne på skærmen for at downloade og installere Norton-tjenesten.

Sådan sender du en e-mail med et link til download

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Klik på Beskyt endnu en enhed i vinduet Mit Norton.

3. På skærmen Beskyt endnu en enhed skal du klikke på Sms.

Hvis du ønsker at dele download-linket med andre former for kommunikation, så brug Kopier link -valget for at kopiere downloadlinket og dele det senere.

4. Vælg dit land i rullelisten.

5. Indtast det mobilnummer, som du skal modtage SMS-beskeden på.

6. Klik på .

Norton sender en sms med et downloadlink til det indtastede mobilnummer.

For nogle regioner kan du ikke modtage tekstbeskeden med downloadlinket med det samme. Modtagelse af SMS-beskeden er underlagt lokale teleoperatørregulativer i dit land. Hvert land har sine lokale regler for at sende og modtage tekstbeskeder. Kontroller webstedet for dit lands telestyrelse om begrænsningerne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132991104