Planlæg Norton-scanninger på Mac

Efter du installerer Norton på din Mac-computer, aktiveres der automatisk scanning for at opdatere virusdefinitioner og scanne din computer regelmæssigt for en række trusler. Du foretrækker at planlægge scanninger på bestemte tidspunkter.

Indstillingerne for Planlagte scanninger ændres ikke, når Mac-computeren anvendes af en anden bruger, og scanninger fortsat kører på planlagte tidspunkter.

Planlæg Norton-scanninger

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Avanceret eller Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Beskyt min Mac-computer i ruden i venstre side.

4. I rækken Planlagte scaninger skal du flytte knappen til positionen Til.

Hvis kontakten er slukket, vil du ikke kunne køre eller konfigurere planlagte scanninger.

5. Klik på ikonet Indstillinger.

6. I vinduet Planlagte scanninger indstilles dine valg for, hvad og hvornår der skal scannes.

7. Klik på Gem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v89785824