Gendan adgangskoden til din boks med Gendannelse af boksadgang i Norton Password Manager

Indstillingen Gendannelse af boksadgang i Norton Password Manager hjælper brugere med at konfigurere en gendannelsesnøgle til at komme tilbage til din boks, hvis du glemmer din adgangskode til boksen.

For at konfigurere genoprettelsesnøglen til at genoprette adgangen til din boks, skal du vælge et af følgende:

Norton Password Manager-browserudvidelsen

Opsæt adgangskodegendannelsesnøgle på din browserudvidelse

1. Åbn browseren.

2. Klik på Norton Password Manager-ikonet øverst til højre på skærmen.

3. Gør ét af følgende:

• Hvis du er logget på din Norton-konto.

• Klik på Lås boksen op i det pop op-vindue, der vises.

• Hvis du ikke er logget på din Norton-konto.

• Klik på Log på i det pop op-vindue, og følg anvisningerne der vises på skærmen, og log ind på din konto.

4. Indtast adgangskoden til boksen på skærmen Lås op for din boks, og klik på Lås boksen op.

5. Klik på Norton Password Manager i øverste højre hjørne af skærmen, og klik på Åbn webapp.

6. På siden Indstillinger, under Boksindstillinger, ved siden af Gendannelse af boksadgang, klik på Konfigurer nu.

Indtast adgangskoden til boksen, hvis du bliver bedt om det og klik på Lås op.

7. På skærmen Gendan adgang til din boks ved siden af Download gendannelsesnøgle, klik på Download PDF.

I meddeelsen Download gendannelsesnøgle, skal du klikke på Download.

En PDF-fil med en engangsnøgle til gendannelse af boksen downloades til din computer. Gem denne gendannelsesnøgle for at få adgang til din boks igen, hvis du glemmer din adgangskode til boksen.

Denne nøgle kan kun bruges én gang til at gendanne adgangen til din boks. Sørg for at oprette en ny gendannelsesnøgle, når du har ændret adgangskoden til din boks.

Brug adgangskodegendannelsesnøgle til at gendanne din boks

1. Klik på Norton Password Manager i øverste højre hjørne af skærmen, og log ind på din Norton-konto.

2. Hvis du har glemt adgangskoden til din boks, skal du klikke på Glemt adgangskode til boksen? på skærmen Lås boksen op.

3. På skærmen Gendannelse af boksadgang skal du klikke på Brug gendannelsesnøgle.

4. I skærmbilledet Indtast din genoprettelsesnøgle skal du indtaste den genoprettelsesnøgle, der blev leveret i PDF-filen, og klikke på Næste.

5. På skærmen Opret din nye adgangskode til boksen skal du indtaste dit nye vault password og klikke på Næste.

6. Klik på Lås op nu i det vindue, der vises.

7. Indtast din nye adgangskode til boksen på skærmen Lås op for din boks, og klik på Lås boksen op.

Norton Password Manager-mobilappen

1. Åbn Norton Password Manager-appen på din mobilenhed.

2. Log ind på Norton Password Manager-appen med dine biometriske legitimationsoplysninger.

3. Tryk på menu-ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen.

4. Tryk på Gendannelse af boksadgang.

5. På skærmen Gendannelse af boksadgang skal du trykke på Gendannelsesnøgle.

6. På skærmen med genoprettelsesnøglen skal du notere den engangsnøgle, der vises, og klikke på Aktivér nu.

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at kopiere engangsgenoprettelsesnøglen.
  7. I skærmbilledet Aktivér gendannelsesnøgle skal du indtaste genoprettelsesnøglen.

8. Klik på Aktivér.

Klik på OK i den boks, der vises.

9. For at oprette en ny genoprettelsesnøgle skal du gå til Gendannelse af boksadgang skærmen og trykke på Gendannelsesnøgle.

10. På skærmen Gendannelsesnøgle skal du trykke på Opret ny nøgle.

11. I Opret en ny gendannelsesnøgle? pop op-meddelelsen, der vises, skal du trykke på Opret.

12. Følg instruktionerne på skærmen fra trin 6 til 8 for at oprette en ny genoprettelsesnøgle.

Brug adgangskodegendannelsesnøgle til at gendanne din boks

1. Åbn Norton Password Manager-appen på din mobilenhed.

2. Tryk på Har du glemt din adgangskode?

3. Vælg Brug genoprettelsesnøgle, og indtast den genoprettelsesnøgle, der blev konfigureret tidligere. Brugere kan også scanne QR-koden fra den downloadede gendannelsesnøgle-PDF på NPW-browserudvidelsen.

4. Opret en ny adgangskode til boksen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230908141311611
Operativsystem Android;Windows;iOS
Sidst ændret: 06/12/2023