Varaston salasanan palauttaminen Norton Password Managerin Varastoon pääsyn palauttaminen -toiminnon avulla

Norton Password Managerin Varastoon pääsyn palauttaminen -toiminto auttaa käyttäjiä määrittämään palautusavaimen, jolla pääsee takaisin varastoon, jos varaston salasana unohtuu.

Valitse joku seuraavista, jos haluat luoda palautusavaimen, jolla voit palauttaa pääsyn varastoon.

Norton Password Manager -selainlaajennus

Salasanan palautusavaimen luominen selainlaajennuksessa

1. Käynnistä selain.

2. Valitse ikkunan oikeasta ylänurkasta Norton Password Manager.

3. Tee jokin seuraavista:

• Jos olet kirjautuneena Norton-tilille:

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Poista varaston lukitus.

• Jos et ole kirjautuneena Norton-tilille:

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu tilille näytölle tulevien ohjeiden mukaisesti.

4. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varaston salasana ja valitse Poista lukitus.

5. Valitse ikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager ja napsauta Avaa sovellus.

6. Valitse Asetukset-sivun kohdasta Varaston asetukset Varastoon pääsyn palauttaminen -kohdan vierestä Ota käyttöön nyt.

Kirjoita varaston salasana, jos sitä pyydetään, ja napsauta Avaa lukitus.

7. Valitse Palauta pääsy varastoon -ikkunan Lataa palautusavain -kohdan vierestä Lataa PDF.

Valitse Lataa palautusavain -kehotteesta Lataa.

Tietokoneellesi ladataan PDF-tiedosto, jossa on kertakäyttöinen varaston palautusavain. Tallenna PDF-tiedosto siltä varalta, että unohdat varaston salasanan ja sinun tarvitsee palauttaa pääsy varastoon.

Voit käyttää tätä avainta vain kerran palauttaaksesi pääsyn varastoon. Muista luoda uusi palautusavain, kun olet vaihtanut varaston salasanan.

Varaston palauttaminen salasanan palautusavaimen avulla

1. Valitse ikkunan oikeasta ylänurkasta Norton Password Manager ja kirjaudu Norton-tilille.

2. Jos olet unohtanut varaston salasanan, valitse Poista varaston lukitus ikkunasta Unohditko varaston salasanan?

3. Valitse Palauta pääsy varastoon -ikkunasta Käytä palautusavainta.

4. Kirjoita Anna palautusavain ikkunassa palautusavain, joka on PDF-tiedostossa, ja napsauta Seuraava.

5. Kirjoita Luo uusi varaston salasana -ikkunassa uusi salasana ja napsauta Seuraava.

6. Valitse aukeavasta valintaikkunasta Poista lukitus nyt.

7. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa uusi varaston salasana ja valitse Poista lukitus.

Norton Password Manager -mobiilisovellus

1. Käynnistä Norton Password Manager -sovellus mobiililaitteella.

2. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen biometristen tunnistetietojen avulla.

3. Napauta valikkokuvaketta näytön vasemmasta yläkulmasta.

4. Napauta Varastoon pääsyn palauttaminen.

5. Napauta Varastoon pääsyn palauttaminen -ikkunasta Palautusavain.

6. Kirjoita palautusavainikkunan tuleva kertakäyttöinen palautusavain muistiin ja valitse Aktivoi nyt.

Kertakäyttöisen palautusavaimen kopiointia ei sallita turvallisuussyistä.
  7. Kirjoita palautusavain Aktivoi palautusavain -ikkunassa.

8. Valitse Aktivoi.

Valitse aukeavasta kehotteesta OK.

9. Jos haluat luoda uuden palautusavaimen, siirry Varastoon pääsyn palauttaminen -ikkunaan ja napauta Palautusavain.

10. Napauta Palautusavain-ikkunasta Luo uusi avain.

11. Napauta Luodaanko uusi palautusavain? -ponnahdusikkunasta Luo.

12. Luo uusi palautusavain seuraamalla näytön ohjeiden vaiheita 6–8.

Varaston palauttaminen salasanan palautusavaimen avulla

1. Käynnistä Norton Password Manager -sovellus mobiililaitteella.

2. Napauta Unohditko salasanasi?

3. Valitse Käytä palautusavainta ja kirjoita aiemmin luotu palautusavain. Käyttäjät voivat myös skannata QR-koodin ladatusta palautusavaimen sisältävästä PDF-tiedostosta NPW-selainlaajennuksessa.

4. Luo uusi varaston salasana.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230908141311611
Käyttöjärjestelmä: Android;Windows;iOS
Muokattu viimeksi: 06/12/2023