Sådan slår du automatiske opgaver til/fra

I Norton-programmet køres der automatiske opgaver i baggrunden, så computeren beskyttes. Disse automatiske opgaver kan f.eks. være virusscanninger, overvågning af internetforbindelsen, download af sikkerhedsopdateringer og andre vigtige opgaver. Disse opgaver kører i baggrunden, når computeren er tændt.

Hvis et punkt kræver handling, viser Norton-programmet en besked med oplysningerne om den aktuelle status og beder dig om at udføre en bestemt handling. Hvis ingen beskeder vises, er computeren beskyttet.

Du kan til enhver tid åbne Norton-programmet, hvis du vil se computerens status eller oplysninger om sikkerhedsfunktionerne.

Når en opgave kører i baggrunden, giver Norton-programmet dig besked i meddelelsesområdet, som findes yderst til højre for proceslinjen. Næste gang du åbner hovedvinduet i Norton-programmet, kan du se resultatet af de seneste aktiviteter i opgave.

Sådan slår du automatiske opgaver til/fra

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Opgaveplanlægning.

4. På fanen Automatiske opgaver i vinduet Opgaveplanlægning skal du gøre følgende:

• Markér de funktioner, som skal køre automatisk.

Markér afkrydsningsfeltet Opgaver, hvis du vil markere samtlige funktioner på én gang.

• Fjern markeringen fra de funktioner, som ikke skal køre automatisk.

Fjern markering fra afkrydsningsfeltet Opgaver, hvis du vil demarkere samtlige funktioner på én gang.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v7044309