Kom godt i gang med Norton Utilities Ultimate

Ved hyppig brug begynder din computers pålidelighed og ydeevne at falde. Du vil måske bemærke følgende problemer:

• Programmer, der kører langsomt, går ned eller fryser

• Mangel på diskplads

• Pop-ups fra 'bloatware'-applikationer

• Problemer med at starte computeren

Norton Utilities Ultimate er et optimeringsværktøj, der hjælper dig med automatisk at optimere din computers processorkraft, hukommelse og harddisk. Det hjælper også med at løse almindelige problemer og frigøre plads for at give hurtigere adgang til de programmer, du vil have, når du vil have dem.

TRIN 1

Download og installer

Hvis du har købt Norton Utilities Ultimate som en tilføjelse til dit eksisterende Norton-abonnement, sker installationen og aktiveringen automatisk efter købet. Hvis installationen af en eller anden grund ikke lykkedes, kan du downloade og installere Norton Utilities Ultimate fra din Norton-konto. Du kan finde instruktioner på Download og installer Norton Utilities Ultimate.

TRIN 2

Optimeringsopgaver

Når produktet er aktiveret, skal du udføre følgende opgaver:

• Optimer og defragmenter din computers diske (Se vejledning)

• Ryd op i unødvendige systemelementer, brudte nøgler i registreringsdatabasen og brudte genveje (Se instruktioner)

• Isoler og afinstaller de uønskede programmer (Se instruktioner)

• Deaktiver opstarts- og baggrundsprocesser (Se instruktioner)

• Ryd dine browserdata såsom browserens cache, cookies og browserhistorik (Se instruktioner)

Når du har udført ovenstående optimeringsopgaver, kan du aktivere automatisk rens for at lade Norton Utilities Ultimate udføre rensningen med jævne mellemrum i baggrunden. Du kan altid se en oversigt over aktiviteterne i Statistik -vinduet.

Hvis Norton Utilities Ultimate af en eller anden grund støder på en fejl, kan du:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230417110153135
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 17/05/2024