Norton Utilities Ultimaten käytön aloittaminen

Runsaan käytön myötä tietokoneen luotettavuus ja suorituskyky heikentyvät. Saatat huomata seuraavia ongelmia:

• Ohjelmat toimivat hitaasti, kaatuvat tai jumiutuvat.

• Levytila käy vähiin.

• Tarpeettomat esiasennetut ohjelmat näyttävät ponnahdusikkunoita.

• Tietokoneen käynnistämisessä esiintyy ongelmia.

Norton Utilities Ultimate on optimointityökalu, jonka avulla voit automaattisesti optimoida tietokoneen suoritintehon, muistin ja kiintolevyn. Se auttaa myös korjaamaan yleisiä ongelmia ja vapauttaa tilaa, jotta haluamiesi ohjelmien käyttö sujuu entistä nopeammin.

VAIHE 1

Lataus ja asennus

Jos olet ostanut Norton Utilities Ultimaten lisäosana aikaisempaan Norton-tilaukseesi, asennus tapahtuu automaattisesti oston jälkeen. Jos asennus ei jostain syystä onnistu, voit ladata ja asentaa Norton Utilities Ultimaten Norton-tililtäsi. Lisätietoja on artikkelissa Norton Utilities Ultimaten lataaminen ja asentaminen.

VAIHE 2

Tuotteen aktivointi

Jos käytät Norton Utilities Ultimatea ensimmäistä kertaa, tuote pyytää sinua aktivoimaan sen. Sinun on ensin aktivoitava Norton Utilities Ultimate.

VAIHE 3

Optimointitehtävät

Toimi tuotteen aktivoinnin jälkeen seuraavasti:

• Optimoi ja eheytä tietokoneen levyt (katso ohjeet).

• Puhdista järjestelmä roskasta sekä viallisista rekisteriavaimista ja pikakuvakkeista (katso ohjeet).

• Eristä ja poista ei-toivotut ohjelmat (katso ohjeet).

• Poista käynnistys- ja taustaprosessit käytöstä (katso ohjeet).

• Poista selaustiedot, kuten selaimen välimuisti, evästeet ja selaushistoria (katso ohjeet).

Kun olet suorittanut edellä mainitut optimointitehtävät, voit ottaa Automaattisen puhdistuksen käyttöön, jolloin Norton Utilities Ultimate suorittaa puhdistuksen säännöllisin väliajoin taustalla. Voit aina katsoa yhteenvedon toiminnoista Tilastot-ikkunasta.

Jos Norton Utilities Ultimate -ohjelmassa ilmenee jostain syystä jokin virhe, voit

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v20230417110153135