Sådan blokeres en computer, som er blevet blokeret automatisk, permanent

Du kan permanent blokere en computer, som Norton Automatisk blokering midlertidigt blokerer for, hvis du mener, at computeren altid vil udgøre en trussel og at du aldrig vil få brug for at få adgang til den. Den permanent blokerede computer fjernes fra listen Automatisk blokering og føjes til listen over begrænsede enheder.

Sådan blokeres en computer, som er blevet blokeret automatisk, permanent

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Firewall eller Netværk.

4. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

5. Klik på Konfigurer i rækken Automatisk blokering af indtrængen under Beskyttelse mod indtrængen.

6. I vinduet Automatisk blokering af indtrængen under Computere, der er blokeret af Automatisk blokering skal du klikke på den computer, som skal blokeres permanent.

7. Vælg Begræns på rullelisten i kolonnen Handling.

8. Klik på OK i vinduet Automatisk blokering af indtrængen.

9. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1224898