Så här blockerar du en dator som blockerats med AutoBlock permanent

Du kan permanent blockera en dator som Norton AutoBlock tillfälligt blockerar om du tror att datorn alltid är ett hot och att du aldrig behöver åtkomst till den. Den dator som blockeras permanent tas bort från AutoBlock-listan och läggs till i listan över blockerade datorer.

Så här blockerar du en dator som blockerats med AutoBlock permanent

1. Öppna Norton Device Security-produkten.

Om du ser fönstret Mitt Norton bredvid Enhetssäkerhet ska du klicka på Öppna.

2. Klicka på Inställningar i huvudfönstret till Norton

3. Klicka på Brandvägg eller Nätverk i fönstret Inställningar.

4. Klicka på fliken Intrångs- och webbläsarskydd.

5. Klicka på Konfigurera på raden AutoBlock för intrång under Intrångsskydd.

6. Klicka på den dator som du vill blockera permanent i listan Datorer som för tillfället blockeras av AutoBlock i fönstret AutoBlock för intrång.

7. I kolumnen Åtgärd väljer du Begränsa från listrutan.

8. Klicka på OK i AutoBlock för intrång.

9. Klicka på Stäng i fönstret Inställningar.