Overvåg Norton-baggrundsopgaver

Norton kører de fleste af baggrundsopgaverne, når computeren er inaktiv. Det hjælper din computer med at køre på topniveau, når du bruger den. Du kan dog til enhver tid manuelt starte eller stoppe en opgave. Du kan også angive varigheden for Timeout for inaktivitet. Når tiden angivet i Timeout for inaktivitet er gået, anser Norton computeren for inaktiv og kører baggrundsopgaverne.

Overvåg Norton-baggrundsopgaver

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Administratorindstillinger.

4. Klik på Konfigurer i rækken Baggrundsopgaver.

5. Få vist oplysningerne om baggrundsopgaver i vinduet Baggrundsopgaver.

6. Udfør en af følgende handlinger:

• Hvis du vil køre et baggrundsjob, skal du klikke på afspilningsikonet, som vises foran baggrundsjobbets navn.

• Hvis du vil stoppe et kørende baggrundsjob, skal du klikke på stop-ikonet, som vises foran baggrundsjobbets navn.

7. Klik på Luk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v23920685